Yaz Okulu Ücretlerinin iadeleri hk (Güncel)

Yaz Okulu ücret iade talebinde bulunan öğrencilerimizin dikkatine

Yaz Okulu Ücret İadeleri Para İade Formlarının son teslim tarihi 14 Ağustos 2020 Cuma günü mesai bitimine kadardır.

Para İade Formları  bölüm başkanlığına kargo ile gönderilecektir. Bölüm başkanlığında kargo yoğunluğu olduğu için evraklarınızı kargoyla gönderirken açıklama olarak öğrenci adı soyad, öğrenci numarası ve yazokulu iade işlem belgeleri diye mutlaka yazılmalıdır.

İADE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR: (Kargo ile bölüm başkanlığına gönderilecektir )

1- Ders Ekleme - Silme ve Para İade Formu 1 Adet Asıl ve 1 Adet Fotokopi

2- İade ile ilgili dekont vs. 1 Adet Asıl ve 1 Adet Fotokopi

3- 2 Adet Kimlik Fotokopisi (TC numaranızı gösteren farklı belgelerde olabilir.)

Kargo gönderdikten sonra kmlyazokulu2020@yahoo.com  e-posta adresine evraklarınızı gönderdiğinize dair mail atmanız (yazokulu kargo gönderimi açıklamasıyla) gerekmektedir. Bölüme ait diğer e-posta adreslerine konuyla ilgili ileti gönderilmemesini rica ederiz.